Nakládaná hlíva ústřičná Original ve sladkokyselém nálevu - karton 6 ks

Kód: 60
RAW VEGAN
540 Kč 90 Kč / 1 ks
Skladem

Nakládaná hlíva ve sladkokyselém nálevu s cibulí a zelím 440 ml

Objem: 0,44 l
Složení: sterilizovaná hlíva ústřičná 70 %, hlávkové zelí, cibule, červená paprika, octový nálev
Skladování: v chladu , minimální trvanlivost 6 měsíců

Cena: 90 Kč / 1 ks

Doba doručení na adresu 1-3 pracovní dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nakládaná hlíva ve sladkokyselém nálevu s cibulí a zelím.

Na výrobu používáme:

  • hlívu od české rodinné firmy z Moravy, která je pěstována na vlastním substrátu bez obsahu postřiků a pesticidů,
  • cibule je po celý rok z vlastní produkce.

Objem: 0,44 l
Složení: sterilizovaná hlíva ústřičná 70 %, hlávkové zelí, cibule, červená paprika, octový nálev (voda, ocet bez přídatných látek, cukr, sůl, koření)
Skladování: v chladu
Trvanlivost: 6 měsíců
Země původu: ČR
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Ošetření: Sterilováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 254 kcal
Tuky: 0,75 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,09 g
Sacharidy: 21 g
- z toho cukry: 6 g
Vláknina: 15 g
Bílkoviny: 3,3 g
Sůl: 2 g
Houby a hlíva: Ano

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše speciality
EAN: 8594189050120

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zabýváme se výrobou produktů z hlívy ústřičné od českého pěstitele, to vše v nejvyšší možné kvalitě.

Hlívu kupujeme od české rodinné firmy z Moravy s tradicí od roku 1969, která k pěstování nepoužívá žádnou chemii ani žádné postřiky.Výrobou hub se zabývá přes 50 let a zásadním prvkem jejich strategie je to, že nepoužívají pro výrobu pěstitelského substrátu nakupovanou slámu, ale vždy jen slámu pšenice a ozdobnice z vlastní farmy. U takto vyrobeného substrátu mají jistotu, že neobsahuje rezidua pesticidů nepovolených do produkce hub. Dodávaná hlíva je tedy vždy jen z jejich vlastní produkce na vlastním substrátu.

Z této hlívy je pro nás pak už radostí vykouzlit paté, které je doplněné buď o švestky nebo brusinky. Vše jsme dlouho a na mnoha dobrovolnících testovali a vyladili tak, aby byly dobroty skutečným chuťovým zážitkem nejen pro vegany.

Hlívu jsme také zkombinovali se zeleninou a naložili ji do octového nálevu. Ta je skvělá jen tak k večernímu zobání nebo třeba k pečeným jídlům, kde bychom si standardně dali kyselý okurek nebo nakládanou řepu.

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu,
tým Mňami Mňami.